tag:blogger.com,1999:blog-3458650403543271892.post4466650363527007052..comments2023-10-22T18:57:11.925+02:00Comments on Kuchnia z wyrakiem: Kuchnia gruzińska: Roladki z bakłażanów z nadzieniem orzechowymKarolahttp://www.blogger.com/profile/12527143084368685082noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3458650403543271892.post-82083636856207805712013-11-18T07:33:40.861+01:002013-11-18T07:33:40.861+01:00Świetna przystawka. Chętnie włączę ją do mojego me...Świetna przystawka. Chętnie włączę ją do mojego menu, bo bakłażany uwielbiam. Zawsze mam dyżurnego w lodówce:-)Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3458650403543271892.post-72640436483224562742013-11-12T20:16:47.890+01:002013-11-12T20:16:47.890+01:00nie mogło być lepiej!nie mogło być lepiej!Juliahttps://www.blogger.com/profile/14761639699637679807noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3458650403543271892.post-76012986939386720212013-11-11T17:03:53.364+01:002013-11-11T17:03:53.364+01:00Dlatego zrezygnowałam z polewania ich masą - pomyś...Dlatego zrezygnowałam z polewania ich masą - pomyślałam, że smażony bakłażan faszerowany masą orzechową dodatkowo polany rozcieńczoną wodą masą to będzie trochę za dużo. No i takiego bez polewy łatwiej zjeść :)Karolahttps://www.blogger.com/profile/12527143084368685082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3458650403543271892.post-4997748393941967472013-11-11T15:47:58.050+01:002013-11-11T15:47:58.050+01:00Jadłam je kilka razy w Gruzji :) są pyszne, chocia...Jadłam je kilka razy w Gruzji :) są pyszne, chociaż tej masy orzechowej zawsze było bardzo dużo (nawet z wierzchu były te bakłażany obłożone masą) i z tego powodu były strasznie sycące, nigdy nie dawałam rady zjeść całej porcji ;)Mirabelkahttps://www.blogger.com/profile/12945621832441850059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3458650403543271892.post-30831685393906478632013-11-10T23:24:20.089+01:002013-11-10T23:24:20.089+01:00samo zdrowie. Jestem ciekawa smaku takiej kompozyc...samo zdrowie. Jestem ciekawa smaku takiej kompozycji skladników, tym bardziej, że zawsze kusił mnie baklażan... ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07876777847085293442noreply@blogger.com