Zapraszamy
 do udziału w naszej czwartej akcji kulinarnej "Kuchnia gruzińska". Akcja
 będzie trwała przez miesiąc - od 9 listopada do 9 grudnia 2013 r.
 Przepisy należy dodawać na Durszlaku lub wrzucać linki do komentarzy do tego wpisu.
![]()  | 
| Kuchnia gruzińska | 
W Polsce wciąż ciężko o autentyczne dania kuchni gruzińskiej. Ma ona 
wiele do zaoferowania smakoszom, ze względu na niewystępujące nigdzie 
indziej połączenia smaków i ciekawe sposoby przyrządzania i podawania 
potraw. Gruzja to kraj skąpanych w ciepłym słońcu zboczy gór na których 
uprawia się tak cytrusy, pomidory, arbuzy, czy dorodne bakłażany, jak i 
herbatę - co stanowi w połączeniu z dziczyzną, baraniną i wieprzowiną 
podstawę tutejszej kuchni. Razem poznajmy ogrom przepisów oferowanych 
przez tradycyjną kuchnię Gruzji
Do każdego wpisu należy dołączyć poniższy banerek: 
| Kod należy skopiować i wstawić na swoją stronę. | ![]()  | 


Witam, zgłaszam nasz przepis do akcji :) http://licencjanagotowanie.blox.pl/2013/12/Aczma-dla-wytrwalych.html
OdpowiedzUsuń